top of page

Sairaalat ja välinehuollot

Sairaala ja välinehuolto osaston seuranta merkkaus tarkoittaa liiketoimintaa, jossa tarjotaan sairaaloille ja terveydenhuollon laitoksille ratkaisuja, jotka auttavat heitä seuraamaan sairaalan sisäisten osastojen toimintaa ja välinehuoltoa. Tämä voi sisältää muun muassa laitteiden ja tarvikkeiden tarkastamisen, huollon aikataulun hallinnan ja varaston hallinnan.

01

Viivakoodinlukijat

Sairaalan viivakoodinlukijoita käytetään kirurgisten instrumenttien lukemiseen ja seuraamiseen sairaalaympäristössä. Ne skannaavat nopeasti ja tarkasti viivakoodit ja tarjoavat kattavan tietueen kaikista tietyssä toimenpiteessä käytetyistä instrumenteista. Tämä mahdollistaa paremman varastonhallinnan ja seurannan, mikä tarjoaa turvallisemman ja tehokkaamman toimintaympäristön. Viivakoodinlukijat ovat helppokäyttöisiä ja ne on suunniteltu lukemaan viivakoodeja nopeasti ja tarkasti. Sairaalan viivakoodinlukijan avulla voit olla varma, että kaikki toimenpiteessä käytetyt kirurgiset instrumentit on otettu asianmukaisesti huomioon ja niitä seurataan.

cr2700-on-hospital-background.png

Ratkaisut

02

Tunnistetarrat

Tarroja kiinnitetään kirurgisiin instrumentteihin niiden tunnistamiseksi ja niiden käytön seuraamiseksi. Nämä tarrat sisältävät tietoja, kuten laitteen tyypin, valmistajan ja sarjanumeron. Näitä tietoja käytetään sitten varmistamaan laitteen turvallinen ja tehokas käyttö. Tarrat auttavat myös estämään ristikontaminaatiota ja infektioita, sillä niiden avulla on helpompi seurata, mitä välineitä millekin potilaalle on käytetty. Tarkkuuden varmistamiseksi on tärkeää käyttää oikeaa tarraa jokaiselle instrumentille.

Minimalist Modern Company Logo A4 Document Paper (3) (1).png

03

2D Data-matrix

2D Data Matrix -koodit ovat eräänlainen viivakoodi, jota käytetään tietojen tallentamiseen ja instrumenttien seurantaan. Koodi koostuu neliöistä ja pisteistä koostuvasta kuviosta, joka sisältää skannerilla luettavaa tietoa. Koodiin tallennetut tiedot voivat olla mitä tahansa laitteen sarjanumerosta sen huoltohistoriaan. 2D Data Matrix -koodit ovat erityisen hyödyllisiä laitoksen instrumenttien seurantaan, koska ne voidaan helposti skannata ja lukea skannerilla.

Data-Matrix-Code-on-Medical-Instrument.jpg

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä koskien välinehuollon ratkaisuja

Otamme sinuun pian yhteyttä!

bottom of page