top of page

Sairaalat ja välinehuollot

Valmistamme sairaalan ja välinehuollon instrumentaation tunnistamistuotteita, joita
toiminnanohjausjärjestelmä hyödyntää esim. pesu- ja autoklaavin sekä varaston toiminnoissa.

01

Viivakoodinlukijat

Sairaalan viivakoodinlukijoita käytetään kirurgisten instrumenttien lukemiseen ja seuraamiseen sairaalaympäristössä. Ne tarjoavat kattavan tietueen kaikista tietyssä toimenpiteessä käytetyistä instrumenteista. Tämä mahdollistaa paremman varastonhallinnan ja seurannan, mikä tarjoaa turvallisemman ja tehokkaamman toimintaympäristön. Viivakoodinlukijat ovat helppokäyttöisiä ja ne on suunniteltu lukemaan viivakoodeja nopeasti ja tarkasti. Sairaalan viivakoodinlukijan avulla voit olla varma, että kaikki toimenpiteessä käytetyt kirurgiset instrumentit on otettu asianmukaisesti huomioon ja niitä seurataan.

IMG_9641-min.jpg

Ratkaisut

02

Tunnistetarrat

Tarroja kiinnitetään kirurgisiin instrumentteihin niiden tunnistamiseksi ja niiden käytön seuraamiseksi. Nämä tarrat sisältävät tietoja, kuten laitteen tyypin, valmistajan ja sarjanumeron. Näitä tietoja käytetään sitten varmistamaan laitteen turvallinen ja tehokas käyttö. Tarrat auttavat myös estämään ristikontaminaatiota ja infektioita, sillä niiden avulla on helpompi seurata, mitä välineitä millekin potilaalle on käytetty. Tarkkuuden varmistamiseksi on tärkeää käyttää oikeaa tarraa jokaiselle instrumentille.

Minimalist Modern Company Logo A4 Document Paper (3) (1).png

03

2D Data-matrix

2D Data Matrix -koodit ovat eräänlainen viivakoodi, jota käytetään tietojen tallentamiseen ja instrumenttien seurantaan. Koodi koostuu neliöistä ja pisteistä koostuvasta kuviosta, joka sisältää skannerilla luettavaa tietoa. Koodiin tallennetut tiedot voivat olla mitä tahansa laitteen sarjanumerosta sen huoltohistoriaan. 2D Data Matrix -koodit ovat erityisen hyödyllisiä laitoksen instrumenttien seurantaan, koska ne voidaan helposti skannata ja lukea skannerilla.

Data-Matrix-Code-on-Medical-Instrument.jpg

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä koskien välinehuollon ratkaisuja.

Otamme sinuun pian yhteyttä!

bottom of page