top of page

Keitä olemme

Hello Hauholta

Olemme Hauholla sijaitseva perheyritys, joka on erikoistunut lasermerkintäpalveluihin. Uskomme kovaan työhön ja omistautumiseen ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta laatua. Perheemme on toiminut lasermerkintäalalla yli kahden vuosikymmenen ajan ja olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakaspalvelustamme. Tuotantomme koostuu länsimaisista ja laadukkaista merkkauslasereista sekä henkilökuntamme on alan ammattilaisia, joiden lisäopinnot on aikojen alussa hankittu kantapään kautta.

Missiomme

” Laserilla Oy:n missio on olla asiakkaiden arvostama ja ammattitaitoinen lasermerkkauksen alihankkija yrityksille sekä sairaaloiden välinehuolloille mm. instrumentaation tunnistamistuotteiden toimittajana.”

"Markku Korhonen"

”We want to give quality marking at a reasonable price with a trustworthy service so that the customer is satisfied and happy”

"Joyce Korhonen"

Olemme sitoutuneet toimittamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita, jotka ylittävät
asiakkaidemme odotukset. Haluamme luoda kestävän kumppanuuden asiakkaamme kanssa ja
auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Työmoraali

Uskomme, että työmoraali on olennainen asia parhaan palvelun tarjoamiseksi. Pyrimme luomaan ympäristön, joka edistää yhteistyötä, luovuutta ja kunnioitusta.

Laatu

Sitoutumisemme laatuun erottaa meidät kilpailijoista ja tarjoaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että he saavat parhaan vastineen rahoillensa.

Asiakastyytyväisyys

Sitoutumisestamme asiakastyytyväisyyteen todistavat asiakasuskollisuus- ja tyytyväisyysarviomme.

Arvomme

bottom of page