top of page

Keitä me olemme

Hello Hauholta

Olemme Hauholla sijaitseva perheyritys, joka on erikoistunut lasermerkintäpalveluihin. Uskomme kovaan työhön ja omistautumiseen ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta laatua. Perheemme on toiminut lasermerkintäalalla yli kahden vuosikymmenen ajan ja olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakaspalvelustamme. Myymälämme on varustettu uusimmalla huipputekniikalla ja henkilökuntamme koostuu kokeneista ammattilaisista. Karvainen seuralaisemme, Rosebud-koira , on aina paikalla tervehtimässä asiakkaita ja piristämään heidän päiväänsä.

Missiomme

” Laserilla Oy:n missio on olla asiakkaiden arvostama ja ammattitaitoinen lasermerkkauksen alihankkija yrityksille sekä sairaaloiden välinehuolloille mm. instrumentaation tunnistamistuotteiden toimittajana.”

"Markku Korhonen"

”We want to give quality marking at a reasonable price with a trustworthy service so that the customer is satisfied and happy”

"Joyce Korhonen"

Pyrimme olemaan johtava lasermerkintäalan palvelu tarjoamalla innovatiivisia lasermerkintäratkaisuja ja erinomaista asiakaspalvelua. Tavoitteenamme on olla lasermerkinnän lähde ja tarjota luotettavia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Olemme sitoutuneet toimittamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita, jotka ylittävät asiakkaidemme odotukset. Haluamme luoda kestäviä kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Työmoraali

Uskomme, että työmoraali on olennainen asia parhaan palvelun tarjoamiseksi. Pyrimme luomaan ympäristön, joka edistää yhteistyötä, luovuutta ja kunnioitusta.

Laatu

Sitoutumisemme laatuun erottaa meidät kilpailijoista ja tarjoaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että he saavat parhaan vastineen rahoillensa.

Asiakastyytyväisyys

Sitoutumisestamme asiakastyytyväisyyteen todistavat asiakasuskollisuus- ja tyytyväisyysarviomme.

Arvomme

bottom of page